Foot Pass.

Nieuwe audit Foot Pass.

Foot Pass is een onafhankelijk orgaan die de jeugdopleiding van voetbalclubs kwaliteitsvol wil verbeteren en mee op de kaart helpt zetten.
Hoe? Door middel van adviesverstrekking, een erkend kwaliteitslabel, een vermelding in de unieke online catalogus en nog zoveel meer. Een regionale club zoals FC Poesele kan maximum 1 ster behalen.

Zo een doorlichting kost een regionale club 250 €. Door deelname heeft de club ook 3 jaar recht op een werkingssubsidie van de VFV (voetbal federatie vlaanderen).

De eerste audit gebeurde reeds op 25 oktober 2010.Voor de audit waren er toen niet voldoende documenten ingediend zodat er ook géén scores gegeven konden worden. Wel kregen we een zestal bladzijden tellend rapport waar de pijnpunten lagen bij FC Poesele. Eén van die pijnpunten was het ontbreken van een missie en een visie, een ander punt was een mogelijk tekort aan kleedkamers... Wie het rapport eens wil lezen kan een mailtje sturen naar info@fcpoesele.be.

Ondertussen zijn we bijna 3 jaar verder en kon FC Poesele zich opnieuw inschrijven voor een audit. Dit hebben ze natuurlijk gedaan. Resultaat hiervan is dat er een aantal weken geleden reeds een auditor de trainingen heeft bijgewoond.
Zaterdag 15 juni komt de auditor opnieuw langs om het volledige dossier te bespreken.

We houden jullie verder op de hoogte hoe alles verlopen is.