Clubinfo

  • Stamnummer: 9165
  • Clubkleuren: Groen-Rood
  • Voorzitter: Pascal Cnudde
  • Jeugdvoorzitter: Wim Blancke
  • Adres: Paepestraat 7 - 9850 Deinze
  • E-mail: info@fcpoesele.be
  • Rekeningnummer: BE54 1030 7453 7797
  • BTW nummer: BE0425 420 620
Start je voetbalcarrière bij FC Poesele! Jongens én meisjes… Onze familiale club is toegankelijk voor iedereen.

Onze troeven:

- Veel voetbalplezier
- Uitstekende accommodatie met kunstgrasveld
- Stabiele en bloeiende cluborganisatie
- Erkend met een Bronzen Ster na audit door Voetbal Vlaanderen
- Groot team van enthousiaste coaches en vrijwilligers
- Hartveilige club

Hoe kan ik lid worden van de club?

Je hoeft je niet meteen aan te sluiten bij onze club. Iedereen kan zonder enige verplichting enkele keren mee trainen met zijn/haar leeftijdgenoten en ontdekken of voetbal op FC Poesele iets voor jou is.

Wat moet ik doen om lid te worden?

Als je graag wil aansluiten bij FC Poesele, kan je het webformulier invullen binnen de rubriek 'Lid worden'.

Een afspraak met jeugdvoorzitter Wim Blancke volgt op het jeugdsecretariaat.

Bij aansluiting dient te worden meegebracht: (Kids) ID voor jouw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Het aansluitingsformulier van de KBVB wordt digitaal ondertekend.

De gegevens voor ons eigen bestand worden onder geen enkele manier doorgegeven aan derden. Bij minderjarige spelers moet één van de ouders of wettelijke voogd ook het formulier digitaal ondertekenen.

Opgelet! Je mag niet meer aangesloten zijn bij een andere club die aangesloten is bij de Belgische voetbalbond. Verder staat inschrijven bij FC Poesele gelijk aan akkoord gaan met de gedragscode die werd uitgeschreven binnen de charters.

Hoe lang blijf ik lid van de club?

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van een jaar (voetbalseizoen). Na inschrijving word je uitgenodigd om het lidgeld over te schrijven op ons rekeningnummer BE541030 7453 7797. Het bedrag word je medegedeeld bij inschrijving.

Bij het lidmaatschap is een kledijpakket, bal en verzekering inbegrepen. Na elke competitiewedstrijd ontvang je een bonnetje. Wanneer je de club wil verlaten om naar een andere club te gaan, dient dat tijdens de vooropgestelde periode van de KBVB (voetbalbond) te gebeuren.

Wat moet ik zelf aanschaffen als ik wil voetballen?

Voetbalschoenen, beenbeschermers en een sporttas moeten door de spelers/speelsters zelf worden aangeschaft. Voetbaluitrustingen zijn voorzien en worden bij wedstrijden ter beschikking gesteld.

Tijdens de training draagt een speler zijn/haar eigen sportkleding. We beschikken over een drankfontein waar de drinkbus steeds kan bijgevuld worden.