Onthaal

Welkom op FC Poesele! Nu jouw aansluiting in orde werd gebracht, kan je volop meetrainen. Heb je reeds een bevestiging gekregen van jouw aansluiting bij de KBVB? Dan kan je ook deelnemen aan wedstrijden.

We brengen je graag in contact met jouw trainer en afgevaardigde. Ze zullen je informeren over de trainingstijden en wedstrijdkalender. Verder zorgen we voor jouw kledijpakket en een bal. Mocht je hierover nog vragen hebben, dan kan je steeds terecht bij Mario Vlaeminck (mario@fcpoesele.be).

Gedrag

Met meer dan 350 voetballende leden wordt FC Poesele sterk ondersteund door talrijke vrijwilligers. We verwachten dan ook respect voor allen die reeds jaren deze club dragen. Een gedragscode in de vorm van charters werd uitgeschreven. We verwachten van jou dat je je houdt aan deze gedragscode.  

Waar moet ik op letten voor zowel thuis- als uitwedstrijden?

Spelers/speelsters die in het bezit zijn van een identiteitskaart, moeten deze steeds bij hebben. De scheidsrechter controleert voor de wedstrijd samen met de afgevaardigde de identiteitskaarten. Na de wedstrijd worden ze door de scheidsrechter weer terug gegeven aan de afgevaardigde.

Indien men geen identiteitskaart kan overhandigen, mag je niet deelnemen aan de wedstrijd. Dit is geen sanctie van de club, maar een regel van de Belgische voetbalbond. Beenbeschermers zijn verplicht tijdens de wedstrijden. Men is verplicht sieraden af te doen tijdens de wedstrijd.

Bij vragen kan je steeds terecht op het jeugdsecretariaat of bij de coördinatoren. We laten je graag onze club verder ontdekken en wensen je veel fijne voetbaljaren toe op FC Poesele!

Bestuur, Jeugdbestuur en alle medewerkers.